Get a site

Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Hyrja

Si të regjistroheni?

Tregu January 1, 2017

Për të postuar dhe menaxhuar njoftimet në tregumuzikor.com duhet të jeni të regjistruar.

Regjistrimi është falas dhe kryhet në pak minuta.

Mënyra e regjistrimit është e thjeshtë por per ata që hasin vështirësi do ju a sqarojmë më mirë.

Menjëherë pasi të klikoni adresën e faqës tregumuzikor.com do të gjëndeni në faqen e parë të njoftimeve dhe fare thjeshtë mund të gjeni shkrimin “REGJISTROHU”

Klikoni “REGJISTROHU” dhe do të transferoheni në faqen e regjistrimit ku do të shkruani këto të dhëna:

 • Emrin e përdoruesit (që është emri që deshironi të shfaqni në njoftimet tuaja)
 • E-mail (të cilën do ta përdorni për të marrë pergjigje nga njoftimet ose mesazhe të rëndësishme nga faqja)
 • Fjalëkalimin (mund të lini fjalëkalimin e gjeneruar nga faqja ose të krijoni një fjalëkalim tuajin që e mbani mend më mirë)

Për arsye sigurie faqja përdor Google Captcha, një aplikacion i krijuar për mos lejimin e robotëve kompjuterikë në faqe, dhe për këtë arsye duhet të klikoni butonin “I’m not robot” dhe nëse është e nevojshme të zgjidhni figurat e kërkuara nga aplikacioni që të vërtetojë që nuk jeni një robot kompjuterik.

Pas plotësimit të këtyre të dhënave mund të klikoni butonin “KRIJO LLOGARINË” që të përfundoni regjistrimin dhe pastaj jeni gati të postoni me llogarinë tuaj.

 

Nuk ka tag

680 shikime totale, 3 sot

  

Sponsored Links

 • Si të regjistroheni?

  by on January 1, 2017 - 0 Comments

  Facebook Google + Për të postuar dhe menaxhuar njoftimet në tregumuzikor.com duhet të jeni të regjistruar. Regjistrimi është falas dhe kryhet në pak minuta. Mënyra e regjistrimit është e thjeshtë por per ata që hasin vështirësi do ju a sqarojmë më mirë.

 • Rreth nesh!

  by on January 1, 2017 - 0 Comments

  Facebook Google + www.instrumentemuzikore.com është faqja e parë shqiptare e dedikuar vetëm njoftimeve për shit-blerjen e paisjeve muzikore. Gjithsecili nga ju që don të shesë apo te blejë një paisje muzikore, tani ka një vend ku mund ta publikojë atë pa asnjë lloj kosto.

 • Si të postoni?

  by on January 1, 2017 - 0 Comments

  Facebook Google + Për të postuar një njoftim në faqen tonë është shumë e lehtë dhe sigurisht falas, gjithçka në disa klikime. Pasi të jeni regjistruar me sukses, në faqën e parë  do të shihni butonin me shkrimin “POSTO NJOFTIM“, shtypeni atë dhe do të drejtoheni për tek faqja e postimit të njoftimeve.

 • Nuk ju vijnë e-mailet nga faqja?

  by on January 1, 2017 - 0 Comments

  Facebook Google + Për çdo informacion lidhur me njoftimet tuaja (si psh: publikim, aprovim, dikush ju shkruan se është i interesuar etj.) ju do të njoftoheni me mesazh nga faqja në e-mailin tuaj. Në disa raste mesazhet e dërguara nga faqja jonë nuk ju shfaqen në kutinë tuaj të “Inbox” por do ti gjeni ato […]