Get a site

Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Hyrja

Si të postoni?

Tregu January 1, 2017

Për të postuar një njoftim në faqen tonë është shumë e lehtë dhe sigurisht falas, gjithçka në disa klikime.

Pasi të jeni regjistruar me sukses, në faqën e parë  do të shihni butonin me shkrimin “POSTO NJOFTIM“, shtypeni atë dhe do të drejtoheni për tek faqja e postimit të njoftimeve.

Zgjidhni një kategori ose nënkategori që i përshtatet artikullit tuaj dhe klikoni butonin “VAZHDO”, më pas do ju shfaqet faqja ku duhet të shkruani të gjitha detajet e artikullit (modelin, vendndodhjen, çmimin, numrin e kontaktit, përshkrimin etj.) dhe ne fund keni opsionet e ngarkimit të fotove.

Pasi të mbaroni me të dhënat dhe ngarkimin e fotove do të vazhdoni në  faqen e rishikimit të të dhënave, dhe nëse gjithçka është në rregull mund të përfundoni publikimin e njoftimit tuaj.

Ju lutemi të plotësoni me kujdes njoftimet tuaja për arsye që të jenë sa më të qartë dhe të mos kenë përmbajtje abuzive pasi ato do të rikontrollohen përsëri përpara se të publikohen dhe për çdo shkelje të rregullorës sonë do të ndëshkoheni me përjashtim.

Nuk ka tag

223 shikime totale, 1 sot

  

Sponsored Links

 • Si të regjistroheni?

  by on January 1, 2017 - 0 Comments

  Facebook Google + Për të postuar dhe menaxhuar njoftimet në tregumuzikor.com duhet të jeni të regjistruar. Regjistrimi është falas dhe kryhet në pak minuta. Mënyra e regjistrimit është e thjeshtë por per ata që hasin vështirësi do ju a sqarojmë më mirë.

 • Rreth nesh!

  by on January 1, 2017 - 0 Comments

  Facebook Google + www.instrumentemuzikore.com është faqja e parë shqiptare e dedikuar vetëm njoftimeve për shit-blerjen e paisjeve muzikore. Gjithsecili nga ju që don të shesë apo te blejë një paisje muzikore, tani ka një vend ku mund ta publikojë atë pa asnjë lloj kosto.

 • Si të postoni?

  by on January 1, 2017 - 0 Comments

  Facebook Google + Për të postuar një njoftim në faqen tonë është shumë e lehtë dhe sigurisht falas, gjithçka në disa klikime. Pasi të jeni regjistruar me sukses, në faqën e parë  do të shihni butonin me shkrimin “POSTO NJOFTIM“, shtypeni atë dhe do të drejtoheni për tek faqja e postimit të njoftimeve.

 • Nuk ju vijnë e-mailet nga faqja?

  by on January 1, 2017 - 0 Comments

  Facebook Google + Për çdo informacion lidhur me njoftimet tuaja (si psh: publikim, aprovim, dikush ju shkruan se është i interesuar etj.) ju do të njoftoheni me mesazh nga faqja në e-mailin tuaj. Në disa raste mesazhet e dërguara nga faqja jonë nuk ju shfaqen në kutinë tuaj të “Inbox” por do ti gjeni ato […]