Get a site

Mirësevjen, vizitor! [ Regjistrohu | Hyrja

Nuk ju vijnë e-mailet nga faqja?

Tregu January 1, 2017

Për çdo informacion lidhur me njoftimet tuaja (si psh: publikim, aprovim, dikush ju shkruan se është i interesuar etj.) ju do të njoftoheni me mesazh nga faqja në e-mailin tuaj.

Në disa raste mesazhet e dërguara nga faqja jonë nuk ju shfaqen në kutinë tuaj të “Inbox” por do ti gjeni ato ne kutinë “Junk”

Vazhdo leximin…

200 shikime totale, 0 sot

Si të regjistroheni?

Tregu January 1, 2017

Për të postuar dhe menaxhuar njoftimet në tregumuzikor.com duhet të jeni të regjistruar.

Regjistrimi është falas dhe kryhet në pak minuta.

Mënyra e regjistrimit është e thjeshtë por per ata që hasin vështirësi do ju a sqarojmë më mirë.

Vazhdo leximin…

679 shikime totale, 2 sot

Si të postoni?

Tregu January 1, 2017

Për të postuar një njoftim në faqen tonë është shumë e lehtë dhe sigurisht falas, gjithçka në disa klikime.

Pasi të jeni regjistruar me sukses, në faqën e parë  do të shihni butonin me shkrimin “POSTO NJOFTIM“, shtypeni atë dhe do të drejtoheni për tek faqja e postimit të njoftimeve.

Vazhdo leximin…

222 shikime totale, 0 sot

Rreth nesh!

Tregu January 1, 2017

www.instrumentemuzikore.com është faqja e parë shqiptare e dedikuar vetëm njoftimeve për shit-blerjen e paisjeve muzikore.

Gjithsecili nga ju që don të shesë apo te blejë një paisje muzikore, tani ka një vend ku mund ta publikojë atë pa asnjë lloj kosto.

Vazhdo leximin…

299 shikime totale, 2 sot

 • Si të regjistroheni?

  by on January 1, 2017 - 0 Comments

  Për të postuar dhe menaxhuar njoftimet në tregumuzikor.com duhet të jeni të regjistruar. Regjistrimi është falas dhe kryhet në pak minuta. Mënyra e regjistrimit është e thjeshtë por per ata që hasin vështirësi do ju a sqarojmë më mirë.

 • Rreth nesh!

  by on January 1, 2017 - 0 Comments

  www.instrumentemuzikore.com është faqja e parë shqiptare e dedikuar vetëm njoftimeve për shit-blerjen e paisjeve muzikore. Gjithsecili nga ju që don të shesë apo te blejë një paisje muzikore, tani ka një vend ku mund ta publikojë atë pa asnjë lloj kosto.

 • Si të postoni?

  by on January 1, 2017 - 0 Comments

  Për të postuar një njoftim në faqen tonë është shumë e lehtë dhe sigurisht falas, gjithçka në disa klikime. Pasi të jeni regjistruar me sukses, në faqën e parë  do të shihni butonin me shkrimin “POSTO NJOFTIM“, shtypeni atë dhe do të drejtoheni për tek faqja e postimit të njoftimeve.

 • Nuk ju vijnë e-mailet nga faqja?

  by on January 1, 2017 - 0 Comments

  Për çdo informacion lidhur me njoftimet tuaja (si psh: publikim, aprovim, dikush ju shkruan se është i interesuar etj.) ju do të njoftoheni me mesazh nga faqja në e-mailin tuaj. Në disa raste mesazhet e dërguara nga faqja jonë nuk ju shfaqen në kutinë tuaj të “Inbox” por do ti gjeni ato ne kutinë “Junk”